ΑΘΗΝΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Πραγματοποιήθηκε ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου της ΟΒΣΑ την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Christmas Bell Αυτοαπασχολούμενοι, μικροί ΕΒΕ, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες με φιλάθλους τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας, μακριά από πρωταθλήματα που παίζονται με την ομερτά των ΠΑΕ, στημένα παιχνίδια, εγκληματικές οργανώσεις, στρατιές των ΠΑΕ με περίεργες δραστηριότητες, εμείς παίζουμε μπάλα με συναδέλφους για να χαρούμε, όπως αξίζει το άθλημα αυτό, στέλνοντας το δικό μας μήνυμα:

 

 

 

«Δεν Συμβιβαζόμαστε, Αγώνας στο Ποδόσφαιρο Νίκη στη Ζωή»

 

Christmas Bell 

Το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΟΒΣΑ ολοκληρώθηκε με τον τελικό που έγινε την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στο γήπεδο της Πετρούπολης ( γήπεδα Γρηγόριου, Αγία τριάδα Πετρούπολης).

 

 

 

 

Christmas Bell

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους που συμμετείχαν με τον όποιο τρόπο στην διοργάνωση αυτή. Μέσα και από ανάλογες δράσεις αποδεικνύουμε ότι η πρόταση του κινήματος για έναν διαφορετικό τρόπο στάσης ζωής όλα χωράνε και όλα υλοποιούνται με πραγματικό πνεύμα της άθλησης και της διασκέδασης.


Στο πρωτάθλημα μας, που δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, θα τιμηθούν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν ανεξάρτητου θέσης που κατέλαβαν, στο γλέντι   που θα διοργανώσει η ομοσπονδία μας