Παιδική Γιορτή Γενάρη 2016

Christmas Bell Πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά και φέτος με επιτυχία η παιδική γιορτή της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας την Κυριακή 10 Γενάρη 2016 στην αίθουσα του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας Η εκδήλωση περιλάμβανε παράσταση του θεατρικού έργου με τίτλο “το άλογο και η λεύκα”, δημιουργικά παιχνίδια και κατασκευές με παιδαγωγούς. Υπήρχε μπουφές με διάφορες λιχουδιές και δώρα για τα παιδιά.

 

Σκοπός της εκδήλωση, ο οποίος και επιτευχθεί, ήταν να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς, δημιουργίας, συλλογικότητας και χαράς στα παιδιά και στους μεγάλους.

 

Christmas BellΕπιδιώκουμε και μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο. Να αισθανθούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

 

Δίπλα μας, έχουμε το Σωματείο του κλάδου μας, την Ένωση ΕΒΕ της περιοχής μας, την Ομοσπονδία μας.

 

 

Christmas Bell

Επιδιώκουμε αυτή η πρωτοβουλία να αγκαλιαστεί ακόμα περισσότερο από τους συναδέλφους να γίνει το ετήσιο σημείο συνάντησης παιδιών αλλά και γονιών, να αναδείξουμε την ανάγκη των γονιών για ποιοτική ψυχαγωγία που δεν θα κοστίζει. Η Ομοσπονδία μας, προσπαθεί αυτή η πρωτοβουλία να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται σε περιεχόμενο κάθε χρόνο. Η δε συμμετοχή δείχνει ότι πραγματικά υπάρχει ανάγκη για τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι οποίες δίνουν χαρά, ξεκούραση και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές συνθήκες.