ΑΘΗΝΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Επαγγελματίες-Βιοτέχνες-Μικροί Έμποροι-Αυτοκινητιστές.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΡΙΤΗ 17/09/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε το νομοσχέδιο  «σκούπα» το οποίο στο βωμό της ανάπτυξης των κερδών των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, θυσιάζει εργασιακά δικαιώματα και μισθούς των εργαζόμενων, ενώ δεν λέει κουβέντα για τα τεράστια συσσωρευμένα χρέη και για το καθημερινό Γολγοθά που περνάνε οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρέμποροι, οι βιοτέχνες και Επαγγελματίες.
Με θράσος μετά την “ανάπτυξη για όλους” της ΔΕΘ, η κυβέρνηση βαφτίζει το νέο αντιλαϊκό τερατούργημα σε “αναπτυξιακό” νόμο.
Για να δούμε όμως συγκεκριμένα ποιους αφορά αυτή η ανάπτυξη.

• Αφορά τους Τραπεζίτες που για λογαριασμό τους βγάζει στο σφυρί κατοικίες, μαγαζιά και εργαλεία συναδέλφων αυτοαπασχολουμένων, δίνοντάς τα σε αυτούς για ένα κομμάτι ψωμί..
  • Αφορά τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους που τους τάζει φορολογικούς παραδείσους, ενώ τα ψίχουλα που εξάγγειλε ότι κόβει από τη φορολογία των αυτοαπασχολούμενων  και των μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, μας  τα παίρνει από την άλλη τσέπη .
  • Η ανάπτυξη και οι νόμοι αυτής, αφορούν μια χούφτα εφοπλιστές και βιομήχανους που με τον κατάπτυστο συνδικαλιστικό νόμο, μετατρέπει ουσιαστικά τους εργαζόμενους , δούλους στη σύγχρονη γαλέρα της κερδοφορίας τους.
Η ανάπτυξή τους, τσακίζει ότι άφησε όρθιο η κρίση τους.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, καλεί όλα τα  Σωματεία της Αττικής, όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους, στη Συγκέντρωση, την Τρίτη 17/9/2019 και ώρα 7 το απόγευμα στα Προπύλαια, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τις οικογένειες μας.
Δίνουμε, μία πρώτη απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης. Κλιμακώνουμε τη δράση μας, είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα για την ημέρα που θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στη βουλή.

Η ανάπτυξή τους, τσακίζει τη ζωή μας.
Οργάνωση και Αγώνας η απάντησή μας.