ΑΘΗΝΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας αποφάσισε , ότι:

  •  συμμετέχει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο  στη Θεσσαλονίκη, και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στα σωματεία-μέλη της και τους συναδέλφους.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική κινητοποίηση έξω από το Νατοϊκό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης στις 24 Ιούνη  στις 1 το μεσημέρι στην Πλ. Αριστοτέλους.
Διαδηλώνουμε ενάντια στις Νατοϊκές ασκήσεις και στα Νατοϊκά στρατεύματα που περνάνε από τη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί κέντρο ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ και έχει αναβαθμιστεί σε «Στρατηγείο Υψηλής Ετοιμότητας».
Διαδηλώνουμε ενάντια στους   ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις στην περιοχή μας και τους κινδύνους  εμπλοκής της χώρας μας  στους ιμπεριαλιστικούς  πολέμους.
Απαιτούμε:

  • Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Καμία εμπλοκή στα σφαγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.  Άμεση απεμπλοκή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από όλες τις επιχειρήσεις, έξω από τα σύνορα.
  • Να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
  • Καμία  πολεμική δαπάνη στους  ΝΑΤΟικούς πολεμικούς σχεδιασμούς. Διεκδικούμε δαπάνες για κάλυψη των αναγκών της  λαϊκής οικογένειας.
  • Αγώνας ενάντια στον εθνικισμό, το ρατσισμό, το σωβινισμό.Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, στους μετανάστες, αλληλεγγύη σε όλους τους λαούς.

Συνάδελφοι –σες
Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους λαούς των άλλων χωρών. Αντίθετα, κοινό συμφέρον μας, είναι η πάλη για μια ζωή χωρίς φτώχεια , εκμετάλλευση και πολέμους, με τους λαούς να καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν. Για τη ζωή που μας ανήκει!

Η Ομοσπονδία μας, βάζει πούλμαν για το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017. Η αναχώρηση θα είναι 6 το πρωί  από το ΟΑΚΑ. Κόστος Συμμετοχής 10 €. Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και στα 210 9242838 & 6946 819662 (Πάντζος Θωμάς)

 

 

Για Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΤΖΟΣ ΘΩΜΑΣ