ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΒΣΑ

Συνάδελφοι,
Η δύσκολη καθημερινότητα μας για το “κυνήγι” του μεροκάματου, τα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης λόγω χρεών και τα αδιέξοδα που μας έχουν φέρει οι πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ, σε συνάρτηση με τα εξοντωτικά ωράρια που δουλεύουμε μας έχουν μειώσει στο ελάχιστο τον ελεύθερο μας χρόνο, και έχουν μετατρέψει σε είδος πολυτελείας το δικαίωμα μας  στον αθλητισμό και στο πολιτισμό, μιας και δεν περισσεύει ούτε ευρώ για αυτά.
Μετά την επιτυχία του  πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της προηγούμενης χρονιάς, συνεχίζουμε την προσπάθεια και φέτος να διοργανώσουμε το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου για το 2018 μετατρέποντάς το σε θεσμό για την Ομοσπονδία μας.
            Καλούμε τα Σωματεία να δηλώσουν έγκαιρα τις ομάδες τους για να έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε αγωνιστικούς χώρους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε χώρους 5Χ5. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο έξω από φανατισμούς. Οι αθλητές θα είναι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Φίλαθλοι θα είναι τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,ΕΝΩΣΗ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΟΒΣΑ

Κατάθεση συμμετοχής ομάδων μέχρι 10/06/2018