ΑΘΗΝΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ  2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 9 Νοέμβρη 2017 στις 18:30 στο Σύνταγμα

Με τον ερχομό των θεσμών η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , επισπεύδει να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση, να ξεκινήσει το νέο γύρο αντιλαϊκών μέτρων. Νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, νέα εμπόδια στην κήρυξη  απεργιών, έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα "κόκκινα" δάνεια στις τράπεζες, την πορεία της αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου σε ιδιώτες.
Η “δίκαιη ανάπτυξη” που διαφημίζει η κυβέρνηση, δεν αφορά τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργαζόμενους, το λαό. Αφορά μια χούφτα εφοπλιστές, βιομήχανους και τραπεζίτες.
Την ώρα που η κυβέρνηση δαπανά 2,4 δις για τη πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, μπλέκοντας τον λαό μας όλο και πιο βαθιά σε επικίνδυνους στρατιωτικούς  σχεδιασμούς, έχει το θράσος να φορολογεί από το πρώτο ευρώ τους αυτοαπασχολούμενους, να μην ορίζει αφορολόγητο όριο. Ενώ γυρίζει στα φόρουμ των  επιχειρηματικών ομίλων και τους τάζει φοροαπαλλαγές και φορολογικούς παραδείσους για να επενδύσουν, εντείνει τη φοροληστεία σε βάρος των  μικρών ΕΒΕ.
Κανένα να μην ξεγελούν οι ρυθμίσεις διαφημίζει η κυβέρνηση ότι παίρνει για τους καταχρεωμένους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ.
Η πραγματικότητα είναι ότι έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνηγητό κατασχέσεων σε σπίτια και λογαριασμούς, καταχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών, φτωχών αυτοαπασχολούμενων. Η πραγματικότητα είναι ότι πάνω από 200.000 συνάδελφοί μας χρεωστάνε στο ταμείο.

Δεν πάει άλλο. Ως εδώ.

Μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τη φτωχή αγροτιά, να ορθώσουμε εμπόδια  στις πολιτικές που χρεοκοπούν το λαό, που καταστρατηγούν όποια δικαιώματα έχουν απομείνει. Αυτή είναι η λύση στα καθημερινά αδιέξοδα που βιώνουμε οι μικροί ΕΒΕ και οι οικογένειες μας . Ο αγώνας και η κοινή πάλη με τους εργαζόμενους είναι το συμφέρον κάθε φτωχού επαγγελματία, βιοτέχνη, εμπόρου του κάθε  αυτοαπασχολούμενου που υποφέρει ο ίδιος και η οικογένειά του 10  χρόνια τώρα από μία μια κρίση, που δεν δημιούργησαν οι ίδιοι, αλλά τη πληρώνουν

Καμία συναίνεση, κανένας συμβιβασμός, οργάνωση και πάλη μέσα από τα σωματεία και τις ενώσεις.
Απαντάμε στην επίθεση της κυβέρνησης και κλιμακώνουμε την πάλη μας

Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: ΠΕΜΠΤΗ 9 Νοέμβρη 2017  στις 18:30 στο Σύνταγμα.   Όλα τα σωματεία και οι ενώσεις των αυτοαπασχολούμενων ενώνουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία.   Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ