ΑΘΗΝΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Συνάδελφε - Συναδέλφισσα
Η ΟΒΣΑ καλεί όλα τα σωματεία, όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ σε αγωνιστικό ξεσηκωμό. Τις αμέσως επόμενες μέρες η κυβέρνηση θα φέρει για ψήφιση στη βουλή το νέο ασφαλιστικό. Νέες μειώσεις και εξισώσεις προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, σε χτύπημα της Υγείας και της πρόνοιας. Το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης αφορά κάθε λαϊκή οικογένεια, όλες τις ηλικίες. Αφορά όλους τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες. Πλήττει βάναυσα τις γυναίκες. Καμιά κατηγορία, κανένας κλάδος δεν θα διασωθεί μόνος του.

Τα μέτρα πρέπει να επιστραφούν από τα σωματεία των ΕΒΕ ως απαράδεκτα! Είναι μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, με στόχο την πλήρη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης έχει απομείνει.

Τώρα είναι ανάγκη να πραγματοποιηθούν από όλα τα σωματεία και τις τοπικές ενώσεις, διοικητικά συμβούλια που θα πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη, κλείνοντας τα μαγαζιά τους την ώρα των απεργιακών κινητοποιήσεων θα συζητήσουν την οργάνωση της και το πλατύ άνοιγμα στους κλάδους και τις γειτονιές. Τώρα είναι η ώρα να απευθυνθούμε πλατιά σε όλους τους αυτοαπασχολούμενους της Αττικής με στόχο την άνοδο της αγωνιστικότητας. Να διαπεράσει όλους του χώρους το σύνθημα “ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ”

Η ΟΒΣΑ απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης σε συνδικαλιστές και σε σωματεία που πιθανά έχουμε διαφορετικές εκτιμήσεις σε διάφορα ζητήματα αλλά δεν ανεχόμαστε σωματεία και Ομοσπονδίες να βρίσκονται στο άρμα των ξεπουλημένων κυβερνητικών συνδικαλιστικών ηγεσιών της ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ. Μαζί να οργανώσουμε την πάλη!

 

Εμείς έχουμε τη δύναμη! Όλοι στον αγώνα! Ξεσηκωμός!

 

Επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορε

Στην οργάνωση και στη συνολική απάντηση που πρέπει να δοθεί, μην απέχεις. Η αποχή είναι η σιωπηλή αποδοχή των μέτρων, βούτυρο στο ψωμί των κυβερνήσεων, των μονοπωλίων, της ΕΕ.

Μας θέλουν αμέτοχους, στον καναπέ, μέσα στα μαγαζιά μας, να κλαίμε τη μοίρα μας, να σιχτιρίζουμε από μακριά.

 

Οργανώσου, πάρε μέρος στους αγώνες για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.
Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία

 

 

Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015 - 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

 

 

 

Για Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΤΖΟΣ ΘΩΜΑΣ