ΑΘΗΝΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ξεσηκωμός παντού!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΒΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ  4 ΦΛΕΒΑΡΗ - 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:00  ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ
Όλοι και όλες στη Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι
Επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι, αυτοκινητιστές, συνταξιούχοι

Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα της συγκυβέρνησης  και σε όλα τα Αντιλαϊκά μέτρα που συνθλίβουν κυριολεκτικά την ζωή μας. Συμμετέχουμε μαζικά στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016 στις 10:30 στην Ομόνοια μαζί με το ΠΑΜΕ και τις υπόλοιπες δυνάμεις της συμμαχίας.
Ο αγώνας μας, είναι μονόδρομος ενάντια στην ατέλειωτη πολιτική βαρβαρότητα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που τις συνέπειές της, τις δοκιμάζουμε καθημερινά όλοι οι κλάδοι, όλα τα λαϊκά στρώματα.

Ο αγώνας μας, αποτελεί τη μοναδική απάντηση στη μοιρολατρία και τον εφησυχασμό που καλλιεργούν οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕ, ΕΣΕΕ, στις ψεύτικες προσδοκίες που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση για καλλίτερες ημέρες, καθώς και ότι οι αλλαγές στο ασφαλιστικό είναι κοινωνικά δίκαιες
Τα επιχειρήματα τους είναι υποκριτικά και παραπλανητικά, για να περιορίσουν τις αντιδράσεις.
Το έκτρωμα της κυβέρνησης ούτε βελτιώνεται, ούτε εξανθρωπίζεται.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Η Κοινωνική Ασφάλιση έχει ζωτική αξία για μας, τις οικογένειες μας και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν. Οι πληγές που θα αφήσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης θα είναι βαριές και μόνιμες, αν δεν συναντήσουν το μαζικό ξεσηκωμό μας.

Καλούμε όλα τα ΔΣ των σωματείων και των Ενώσεων να οργανώσουμε τη συμμετοχή των συναδέλφων μας, στην συγκέντρωση.  Να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να συμμετέχουν με κάθε τρόπο.

Ορθώνουμε το ανάστημά μας, συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην απεργιακή συγκέντρωση.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016!!

ΠΕΜΠΤΗ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:00  ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ