ΑΘΗΝΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι – σες,
Η κυβέρνηση με μια άθλια μεθόδευση προσπαθεί να περάσει από το παράθυρο το Νομοσχέδιο για την παιδεία, εκμεταλλεύεται ότι τα σχολεία και τα πανεπιστήμια είναι κλειστά λόγω εορτών, αγνοώντας επιδεικτικά το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους γονείς που αγωνίζονται να μην περάσει  αυτό το Νομοσχέδιο.

Το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης έρχεται να ικανοποιήσει τα χρόνια αιτήματα των επιχειρηματικών ομίλων ώστε να  κερδοφορίσουν μέσω της ανώτατης εκπαίδευσης, τσακίζοντας ταυτόχρονα τα δικαιωματα της λαϊκής οικογένειας στη μόρφωση και στη δουλειά.

Το Δ.Σ. της Ο.Β.Σ.Α. καλεί τα Σωματεία των αυτοαπασχολούμενων να συμμετέχουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥστις 6:30 το απόγευμα στο Σύνταγμα,  ώστε να συμβάλλουμε στο να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 16, να μην περάσει η εξίσωση των Πανεπιστημιακών πτυχίων με τους  3ετης τίτλους σπουδών που προσφέρουν διάφορα ιδιωτικά κολλέγια, να εναντιωθούμε στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, στην επέκταση διδάκτρων.