ΑΘΗΝΑ 21 ΜΑΙΟΥ 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ

Στην Απεργιακή κινητοποίηση στις 30 Μάη 2018

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Βιοτέχνες, επαγγελματίες, μικροί έμποροι, αυτοκινητιστές
Το ΔΣ της ΟΒΣΑ καλεί όλα τα σωματεία της Αττικής, όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ να πάρουν αγωνιστικό μέρος στις κινητοποιήσεις. 
Συμμετέχουμε στη πανελλαδική απεργία με το ΠΑΜΕ.
Παλεύουμε για τα δικαιώματα μας.
Αυτός είναι ο δρόμος της μοναδικής λύσης, ο δρόμος της αγωνιστικής διεξόδου, που μπορεί να συνεισφέρει στη υπεράσπιση δικαιωμάτων και κατακτήσεων.


ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2018
10:00π.μ. ΣΤΗ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ


Για τα μέλη των σωματείων και των ενώσεων, για όλους τους α/α και μικρούς ΕΒΕ η κατάσταση παραμένει δύσκολη. 
Η κυβέρνηση μιλάει με τυμπανοκρουσίες για “δίκαιη ανάπτυξη που θα αφορά όλους” για “το τέλος των βασάνων και των προβλημάτων”, από τον Αύγουστο.
Η πραγματικότητα όμως λέει υπερφορολόγηση, υψηλές ασφαλιστικές εισφορές για συντάξεις και παροχές τσακισμένες, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τα χρέη που μας φόρτωσαν, ατέλειωτες ώρες δουλειάς. 


Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας!
Αγώνας - οργάνωση και αντεπίθεση η επιλογή μας!


Είναι ώρα όλοι μας να πάρουμε θέσεις μάχης ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που προσκυνάνε την ΕΕ και την ανταγωνιστικότητα.
Να απομονώσουμε τις ηγεσίες της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ, όπου εκεί που ήταν εξαφανισμένοι από κάθε μαζική διαδικασία, από κάθε προσπάθεια μαζικοποίησης των σωματείων, κι αποθέωναν την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα, ανακάλυψαν ξαφνικά την “ κοινωνική συμμαχία” μαζί με τους εταίρους της, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
Τολμάνε και μιλάνε για αγώνες αυτοί :

  • Που χαιρέτησαν το πολυνομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, που θεώρησαν αναγκαστικό το μνημόνιο 3,
  • Που βαλαν πλάτη για να περάσει το ασφαλιστικό, που σνομπάρουν κάθε αίτημα για βελτίωση της θέσης για τους αυτοαπασχολούμενους.
  • Τηρούν σιγή νεκροταφείου για  αφορολόγητο  όριο στους αυτοαπασχολούμενους εδώ  και τώρα, για προστασία της επαγγελματικής στέγης και των σπιτιών μας, για κατάργηση των μνημονικών νόμων που τσάκισαν τη ζωή και το βιοτικό μας επίπεδο.
Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας!
Είναι ανάγκη ακόμα περισσότεροι, ακόμα  πιο αποφασιστικά να προετοιμάσουμε την απάντησή μας, να χαράξουμε το δρόμο της αντεπίθεσης, να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας!
Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι επίθεση και πάλη!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 30 ΜΑΗ
10:00 π.μ.  ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ

 

 

Για Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΑΝΘΗ