ΑΘΗΝΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Η ΟΒΣΑ καλεί τα Σωματεία – μέλη της και τις Ενώσεις, να απαντήσουν στην απαγόρευση της διαδήλωσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενάντια στην επίσκεψη  του απερχόμενου Αμερικανού Προέδρου, τον κύριο εκπρόσωπο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση που διοργανώνεται αύριο 15 Νοεμβρίου  από Σωματεία – Συνδικάτα στις 6:30 το απόγευμα στην Ομόνοια.

Το γεράκι του πολέμου επισκέπτεται τη χώρα μας, με συνοδεία τους μεγάλους μονοπωλιακούς του ομίλους, ώστε να μπορέσει να διασφαλίσει τους σχεδιασμούς του θανάτου στην περιοχή.

Σε αυτό το παιχνίδι η Ελληνική κυβέρνηση δεν είναι αμέτοχη!!
Γνωρίζει ότι η εμπλοκή της χώρας μας, στους σχεδιασμούς των μεγάλων ιμπεριαλιστικών  δυνάμεων είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και για τον Ελληνικό λαό αλλά και για τους άλλους λαούς της περιοχής.
Παρόλα αυτά επιλέγει την ακόμα βαθύτερη εμπλοκή της.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι η επίσκεψη γίνεται, για να βοηθήσει η Αμερικανική κυβέρνηση στη διευθέτηση του χρέους, να μας σώσει από τα οικονομικά μας αδιέξοδα.

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων που ματώνουν όλη τη γύρω περιοχή μας , και είναι τα ίδια που τσακίζουν τη ζωή μας!!

Ο Αγώνας μας για τη ρήξη και την ανατροπή  αυτής της πολιτικής είναι μονόδρομος!!

 

ΔΕΝ ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ!!!

 

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ στην ΟΜΟΝΟΙΑ

 

Για Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΤΖΟΣ ΘΩΜΑΣ