ΑΘΗΝΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ο.Β.Σ.Α καταγγέλλει το απαράδεκτο δελτίο τύπου, που εξέδωσαν, επιμελητήρια,  εργοδοτικοί, βιομηχανικοί και εμπορικοί φορείς του Πειραιά και τολμάνε να ζητάνε ούτε λίγο, ούτε πολύ την αποχώρηση των αγροτών από τα μπλόκα, την εγκατάλειψη του αγώνα τους, το σύρσιμο τους σε γνωστούς διάλογους απάτη, που θα διαπραγματεύονται με τη κυβέρνηση το πόσο βαθιά θα μπει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Υποκριτικά λένε, στην αρχή του δελτίου τύπου τους, ότι  « σέβονται το δικαίωμα στη διαμαρτυρία», την ίδια ώρα παίζουν όμως το παιχνίδι της κυβέρνησης στη καλλιέργεια κοινωνικού αυτοματισμού. Το  διαίρει και βασίλευε δε θα περάσει. Για τα κλειστά μαγαζιά μας, για τα άδεια ταμεία, για την αναδουλειά, για τα χρέη που μας πνίγουν, για τα λουκέτα που έρχονται, φταίει η κρίση τους και η πολιτική που μας αφανίζει και όχι οι αγρότες που δίνουν και αυτοί το δικό τους αγώνα για επιβίωση

Ο αγώνας που δίνει ο λαός μας, οι αγρότες στα μπλόκα, στα χωράφια και στα χωριά της Ελλάδας, οι εργάτες  στους χώρους δουλειάς και στα εργοστάσια, οι αυτοαπασχολούμενοι, στα μαγαζιά μας και στις γειτονιές, είναι αγώνας επιβίωσης. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά βροντοφωνάζουμε, πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό, ανάκτηση των απωλειών του λαού μας, κατάργηση φορολογικών νόμων. Όσο για τους διαλόγους της κυβέρνησης, της ΕΕ και των διάφορων κλακαδόρων, καλοθελητών της κυβέρνησης, ένα έχουμε να τους πούμε :

 

Η διάσπαση, ο εκφυλισμός και η συναίνεση που επιδιώκετε, θα πέσει στο κενό.
Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των αγροτών, στον αγώνα του λαού μας.
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!
ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!
>

 

Για Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΤΖΟΣ ΘΩΜΑΣ