ΑΘΗΝΑ 28 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες

Μια ακόμα δύσκολη  χρονιά, για εμάς και τις οικογένειες μας, έρχεται να προστεθεί, στην  ήδη πολύ δύσκολη οχταετία που έχουμε διανύσει.
Η κυβέρνηση, η ΕΕ, με τις πολιτικές τους, συνεχίζουν να τσακίζουν το εισόδημά μας, να ρίχνουν βίαια το βιοτικό μας επίπεδο.
Όπλο μας, σε αυτή την ανελέητη επίθεση που έχουν εξαπολύσει στα λαϊκά στρώματα, για να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, είναι τα ίδια μας τα σωματεία, οι τοπικές ενώσεις που μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό αποκούμπι του κάθε αυτοαπασχολούμενου και μικρού ΕΒΕ. Να ενισχύσουν την ανάγκη για ανυποχώρητο αγώνα, για ζωή με δικαιώματα, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας και όχι το μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν ΕΕ, κυβερνήσεις και μονοπώλια.
Σ’ αυτές τις συνθήκες είναι ανάγκη να υψωθεί τοίχος αλληλεγγύης σε όλους τους συναδέλφους που τους γονάτισε η οικονομική κρίση, που χρωστάνε σε τρίτους η στο κράτος, που δυσκολεύονται να πάνε ένα πιάτο φαί στις οικογένειες τους.
Σε αυτά τα πλαίσια η ομοσπονδία μας, την  Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, διοργανώνει, εκδήλωση για τα παιδιά, που περιλαμβάνει δημιουργικά παιχνίδια, κατασκευές με παιδαγωγούς, θεατρική παιδική παράσταση.
Επίσης θα έχει μπουφέ με διάφορες  λιχουδιές και δώρα για τα παιδιά.
Η εκδήλωση σκοπό έχει να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς, δημιουργίας, συλλογικότητας και  χαράς στα παιδιά και στους μεγάλους. Επιδιώκουμε και μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο.
Να αισθανθούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας.
Δίπλα μας έχουμε το Σωματείο του κλάδου μας, την Ένωση ΕΒΕ της περιοχής μας, την Ομοσπονδία μας.
Για συνεχή χρονιά, επιδιώκουμε αυτή η πρωτοβουλία να αγκαλιαστεί από τους συναδέλφους να γίνει σημείο συνάντησης παιδιών αλλά και γονιών, να αναδείξουμε την ανάγκη των γονιών για ποιοτική ψυχαγωγία που δεν θα κοστίζει.

Τέλος η  Ομοσπονδία μας, θα προσπαθήσει   αυτή η πρωτοβουλία να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται σε περιεχόμενο κάθε χρόνο.

Η εκδήλωση θα γίνει ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Ιανουαρίου στις 12:00
το πρωί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας
(ΒΕΡΑΝΤΖΕΡΟΥ 1, ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 2ος όροφος)

Καλούμε τα Σωματεία και τις Ενώσεις να πάρουν όλα εκείνα τα οργανωτικά μέτρα που θα διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων μας και των παιδιών τους, στην εκδήλωση.