ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομοσπονδία μας, την  Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά, που περιλαμβάνει παράσταση Καραγκιόζη από το θίασο σκιών του Αθ. ΛΙΟΥΝΗ δημιουργικά παιχνίδια, κατασκευές. Επίσης θα έχει μπουφέ με διάφορες σπιτικές λιχουδιές.

Η εκδήλωση σκοπό έχει να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς, δημιουργίας, συλλογικότητας και  χαράς στα παιδιά και στους μεγάλους.
Επιδιώκουμε και μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο. Να αισθανθούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας.
Δίπλα μας, έχουμε το Σωματείο του κλάδου μας, την Ένωση ΕΒΕ της περιοχής μας, την Ομοσπονδία μας.
Για 2η συνεχή χρονιά, επιδιώκουμε αυτή η πρωτοβουλία να αγκαλιαστεί από τους συναδέλφους να γίνει σημείο συνάντησης παιδιών αλλά και γονιών, να αναδείξουμε την ανάγκη των γονιών για ποιοτική ψυχαγωγία που δεν θα κοστίζει. Τέλος η  Ομοσπονδία μας, θα προσπαθήσει   αυτή η πρωτοβουλία να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται σε περιεχόμενο κάθε χρόνο.

Καλούμε τα Σωματεία και τις Ενώσεις να πάρουν όλα εκείνα τα οργανωτικά μέτρα που θα διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων μας και των παιδιών τους, στην εκδήλωση.