ΑΘΗΝΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι - σες
Το Δ.Σ της ΟΒΣΑ καλεί τα Δ.Σ. των Σωματείων, Ενώσεων και Εμπορικών Συλλόγων της Αττικής καθώς και κάθε αγωνιστή συνδικαλιστή στην πλατιά σύσκεψη που διοργανώνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Νοεμβρίου 2018  στις 18:00μ.μ. (Καποδιστρίου 24 - 3ος ορ.).
Η σύσκεψη γίνεται σε συνέχεια της πολύμορφης δράσης που αναπτύξαμε όλοι μαζί σωματεία αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ από  την Αττική, τον Οκτώβριο, για να συζητήσουμε τα συμπεράσματα αυτής της κινητοποίησης και για να δώσουμε συνέχεια στη δράση μας πιο οργανωμένα και μαζικά.
Σας καλούμε για να οργανώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη παρέμβαση μας, σε ακόμα περισσότερους αυτοαπασχολούμενους. Καλούμε κάθε σωματείο, κάθε  συνδικαλιστή που μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα μαζί αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν πάει άλλο, να πάρει τη θέση του στον αγώνα.
Κρατάμε τη πείρα από τις εκατοντάδες συζητήσεις με τους συναδέλφους στην Αττική. Τη συμφωνία τους για το δίκιο των αιτημάτων μας, για καμία κατάσχεση  πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, εργαλείων, για την επιτακτική ανάγκη για ορισμό αφορολόγητου ορίου για όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ.
Έχουμε μια γερή βάση για τη συνέχεια, τις 33 αποφάσεις σωματείων, ενώσεων και εμπορικών συλλόγων της Αττικής από  την κινητοποίηση στις 31/10 και βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.
Οργανώνουμε την πάλη μας, συμμετέχουμε με τα πανό μας και τα συνθήματα μας στην απεργιακή συγκέντρωση  ΤΕΤΑΡΤΗ  28 Νοεμβρίου 2018 στις 10:30 το πρωί στην ΟΜΟΝΟΙΑ.