Αθήνα 15 Ιουνίου 2016

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Δε συμβιβαζόμαστε με τη φοροληστεία

Με τη νέα άγρια φορολογία πάνω στην ήδη δυσβάσταχτη, που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας πιστά το 3ο μνημόνιο συνεχίζει και  εντείνει την επίθεση στο εισόδημα εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων. Τα μέτρα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη δυσβάσταχτα των προηγούμενων μνημονίων. Συνυπολογίζοντας την γενικότερη οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την αναδουλειά.

Η συγκυβέρνηση με την πολιτική που εφαρμόζει φορτώνει όλα τα βάρη της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης στα λαϊκά στρώματα, ενώ την ίδια στιγμή μοιράζει απλόχερα φοροαπαλλαγές, ενισχύσεις και νέα πακέτα στήριξης σε βιομήχανους, τραπεζίτες, εφοπλιστές, πιστή στις συμφωνίες και στις δεσμεύσεις της.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τσακίζει με κάθε τρόπο το εισόδημα και τα δικαιώματά μας.

Οι αυτοαπασχολούμενοι Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, μικροί Έμποροι και Αυτοκινητιστές αρνούμαστε να γίνουμε εμείς και οι οικογένειές μας, θηράματα στις ορέξεις των μονοπωλίων.

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ
  • Δεν αντέχουμε  την εξοντωτική φορολογία 22% από το πρώτο € και 29% για τις    προσωπικές Εταιρείες (Ο.Ε. και Ε.Ε).
  • Δεν αντέχουμε τα χαράτσια του τέλους επιτηδεύματος, του ΕΝΦΙΑ, και της     μόνιμης εισφοράς αλληλεγγύης.
  • Δεν αντέχουμε τις  προκλητικές αυξήσεις του  24% στο ΦΠΑ, τις  υπέρογκες αυξήσεις στο πετρέλαιο κίνησης, στο ρεύμα, στο νερό, στα δημοτικά τέλη.
  • Δεν αντέχουμε μόνο εμείς να μην έχουμε αφορολογητο.
Δεν δεχόμαστε την εξαθλίωση.
Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η φοροληστεία
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ